Europa Conference League

Οι δύο αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ

Λίγες μέρες έχουν μπροστά τους στον ΠΑΟΚ για να δηλώσουν την ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια των «16» στο Conference League, χωρίς ο Ραζβάν Λουτσέσκου να προβληματίζεται και ιδιαίτερα.

Ο ΠΑΟΚ έχει απόψε τη ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου ασχολούνται και με άλλα πράγματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ένα από αυτά είναι και οι υποχρεώσεις της ομάδας στο Conference League.

Όπως είναι γνωστό, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει υποχρεώσεις στην επόμενη φάση της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA, καθώς ως πρώτος στον όμιλό του ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την απευθείας συμμετοχή στους «16» της διοργάνωσης.

Κάπως έτσι η επόμενη ευρωπαϊκή υποχρέωση για τους Θεσσαλονικείς είναι στις 7 Μαρτίου (και η ρεβάνς στις 14/3), όμως η ΠΑΕ οφείλει να καταθέσει τη λίστα για τα ευρωπαϊκά ματς μέχρι την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου.

Αυτή η διαδικασία δεν πονοκεφαλιάζει ιδιαίτερα τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος θα βάλει στην «ασπρόμαυρη» λίστα τον Σάστρε και τον νεοαποκτηθέντα Ότο, με τους Λύρατζη (που πήγε στον Αστέρα Τρίπολης) και Βρακά να βγαίνουν από αυτή. Αυτές και μόνo θα είναι οι αλλαγές για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x